• Home
  • Information
  • News & Announcements
  • Έρευνα για τον εντοπισμό των αναγκών των νέων της υπαίθρου

Έρευνα για τον εντοπισμό των αναγκών των νέων της υπαίθρου

Monday, 11 July 2022, 09:30

O οργανισμός IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (Ο.ΝΕ.Κ.) έχει αναλάβει τη διεξαγωγή έρευνας με θέμα τη διερεύνηση της τρέχουσας κατάστασης, των αντιλήψεων και κυρίως των αναγκών των νέων της υπαίθρου της Κύπρου, ηλικίας 18-35 ετών.  

Σκοπός της έρευνας είναι ο εντοπισμός των κύριων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέοι της υπαίθρου σήμερα ως προς τα θέματα κατάρτισης, ποιοτικής απασχόλησης, ευκαιρίες δια βίου μάθησης, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, υποδομών, θεμάτων δημόσιας υγείας κ.λπ.

Ένεκα της διαβίωσης σας σε αυτές τις περιοχές, η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για την διεκπεραίωση της έρευνας. Το κυριότερο όφελος της συμμετοχής σε αυτή την έρευνα είναι ότι θα συμβάλει στη γενική συγκέντρωση γνώσης σχετικά με το θέμα των αναγκών που προκύπτουν από την οίκηση σε αγροτικές περιοχές και κατ’ επέκταση στην προώθηση των ευρημάτων στις αρμόδιες αρχές ώστε να εξευρεθούν λύσεις αντιμετώπισης, βελτίωσης ή κερματισμού τους.

Πιο κάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου:

https://www.research.net/r/imrunic22AW26s018

Όλα τα στοιχεία της έρευνας συλλέγονται ανώνυμα, είναι απόλυτα εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της συγκεκριμένης έρευνας, σύμφωνα με τους κανόνες για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR, EU, 2016/679).

 

 

Powered by Technomart